Velkommen

Forretning uden hindringer

Vi tror på partnerskaber uden hindringer – det garanterer korrekt udførte, bæredygtige og konkurrencedygtige forarbejdede støbeemner leveret til tiden.

Forarbejdede støbeemner

Global Castings specialiserer sig i serieproduktion af større mængder færdigstøbte produkter til vindindustrien. Vi har fabrikker i store dele af verden, en klar forståelse af vores kunders behov samt en engageret arbejdsstyre. Vi er flere end 1000 medarbejdere. Global Castings er verdens førende vindmølleproducenters foretrukne partner.

Delkomponenter

I Global Castings hjælper vi vores kunder med at nedbringe deres lagre og minimere den logistikmæssige kompleksitet ved at tilbyde fleksible delkomponenter i overensstemmelse med krav og specifikationer.

Offshore løsninger

I 2014 udvidede Global Castings antallet af produktioner med en ny fabrik i Tyskland. Udvidelsen vil grundfæste og udbygge Global Castings ledende position indenfor støbte og forarbejdede komponenter til vindindustrien og andre industrier. Den tyske fabrik tilbyder støbning, forarbejdning og overfladebehandling af op til 100 tons tunge emner, og med sin placering med direkte adgang til Nordsøen kan fabrikken tilbyde afskibning direkte til offshore vindparker eller andre globale anlæg med havneadgang.

Sikkerhed

Den grundlæggende tanke for al virksomhed i Global Castings er, at alle ulykker kan forebygges. Denne kerneværdi har gjort os til de førende i verden indenfor sikkerhed i støberiindustrien med en ulykkesfrekvens med tabt arbejdstid på kun 1,5 timer pr. 1 million arbejdstimer.

Kvalitet

I Global Castings har vi den grundregel i vores samarbejde med kunderne, at vi vil leve op til – eller overgå, vores kunders definition af kvalitet. Med en skrotrate på kun 0,3 % i vores serieproduktion har vi bevist vores forspring indenfor kvalitetsarbejdet i støbeindustrien. Vores arv fra og historie som tidligere Vestas-ejede fabrikker giver os en mangeårig erfaring i udførelsen af vedvarende optimering indenfor alle aspekter af kvalitetsarbejdet hele vejen igennem værdikæden.