Europa

Globale standarder – lokal tilstedeværelse

Da vores europæiske fabrikker er en del af vores globale organisation, interagerer og arbejder de i en international mentalitet. Fabrikkerne, herunder også vores asiatiske fabrikker, arbejder med samme udstyr, arbejdsinstruktioner og processer på tværs af landegrænser. En veluddannet og rutineret arbejdsstyrke sikrer vores kunder avancerede produkter og servicers.

Lang historie og moderne organisationer

Vores kunder vil i Europa møde veletablerede men moderne fabrikker med en lang historie indenfor støbning og forarbejdning. Vores europæiske fabrikker leverer til både vores europæiske såvel som amerikanske kunder. De veletablerede enheder har ansatte med lang anciennitet og erfaring der fremelsker innovation indenfor støbning og forarbejdning. Fabrikkerne er en del af den lokale historiske udvikling i hvert land, og de arbejder tæt sammen med lokale fagforeninger for at fastholde og udvikle en arbejdsstyrke med høje kompetencer.

Stærk miljøprofil

Global Castings bestræber sig konstant på at sænke miljøpåvirkningen til fordel for vores ansatte og de omkringliggende samfund.